суббота, 26 января 2013 г.

Подарунки батькам нареченого або нареченої

Як правило, знайомство з батьками другої половини трапляється під час якихось святкових сімейних урочистостей: Дня народження, Нового року, Різдва, Великодня і т.д. А тому Ви не можете з'явитися на доленосну зустріч без подарунка.

Проте вибрати подарунок, який сподобається майбутнім родичам, і правильно його піднести - ой, як нелегко.

При виборі подарунка і способу його піднесення Ви, безумовно, маєте можливість проявити свою індивідуальність та креативність. Однак не порушуйте при цьому правил етикету.
Який подарунок зробити

При знайомстві з батьками хлопця / дівчини не варто робити занадто дорогих подарунків. Щоб вони їм не довелося відчувати себе Вам зобов'язаними або підозрювати Вас в підлабузництво.

Не даруйте домашніх тварин! Виняток становить тільки той випадок, якщо Ви на 100% впевнені в тому, що їм потрібно якийсь звір.

Кращим подарунком, згідно знаменитому афоризму, є книга. Підносячи її, доречним буде зробити дарчий напис на форзаці.

Картини, скульптури або музичні інструменти слід дарувати лише тоді, коли Ви точно знаєте про захопленості людини якимось видом мистецтва. Плюс до всього, Ви самі повинні бути інформовані в тому, що даруєте. Інакше Ваш власний подарунок батькам другої половини зіграє проти Вас.
Подарунки батькам нареченого або нареченої
Якщо Ви вирішуєте, який подарунок зробити майбутньої свекрухи або тещі, ні в якому разі не зупиняйте свій вибір на парфумерії, косметиці і нижній білизні. По-перше, це некультурно. По-друге, Ви не знаєте смаків та уподобань майбутньої родички, так що не ризикуйте даремно.

Не даруйте потенційному свекру або тестеві сорочку чи краватку. За правилами етикету, їх можуть дарувати тільки найближчі люди.

При першій зустрічі з батьками другої половини під час якогось їх сімейного свята можна дарувати винуватцям торжества гроші.

Квіти - універсальний подарунок на всі випадки життя. Однак, маючи намір подарувати квіти майбутньої родичці або родичеві, треба відрізняти жіночі букети від чоловічих. Упаковка квітів не повинна бути занадто яскравою і пафосною. Краще нехай вона буде зовсім простий.

Обов'язково додайте до свого подарунку вітальну листівку. Чудово буде, якщо Ви зможете написати в ній щось від себе, від душі. Тоді успіх знайомства з батьками буде Вам практично гарантований.

Комментариев нет:

Отправить комментарий