воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Правила оформлення офісного інтер'єру


При оформленні свого офісу пам'ятайте, що він повинен відображати ваш статус і рівень успішності. Кожен керівник - особистість, і він має право оформити кабінет у своєму стилі. Але часто ділові люди бажають того, що ніяк не узгоджується з законами офісного дизайну, які не діляться на чоловічі і жіночі, мають свої закономірності, і навіть впливають на рівень результативності ділових переговорів. Тому ігнорувати правила оформлення офісів - все одно, що заперечувати закони природи. Добре, якщо бізнесмен звернеться до тлумачного дизайнера за порадою. Але найчастіше, особливо якщо він тільки стартує в бізнесі, людина жорстко економить і покладається на власний смак. Допомогти таким людям покликана ця стаття.
Правила оформлення офісного інтер'єру
Кабінет директора
Зазвичай при оформленні дизайнером приміщень для співробітників проблем не виникає. Труднощі починаються, коли справа доходить до кабінету керівника.



Приклад 1. Бізнесмен захотів, щоб стіни офісу були невинно білими, а також біла із золотом меблі. Він мав на меті показати оточуючим виняткову чистоту і розкіш.

З одного боку, білі елементи в інтер'єрі офісу - це відмінний варіант, який робить простір привабливим і легким. Але офіс, повністю білий, асоціюється тільки з лікарнею. Бізнесмен сперечався з дизайнерами до хрипоти, поки вимотані до межі дизайнери не зрозуміли сказати, що кабінет повинен повністю відповідати його господареві, якому доведеться перейти тільки на білі костюми. Замовник мало не завив - він не міг дозволити собі білий колір в одязі через свою комплекції. У результаті питання було вирішене на користь дизайнерів і здорового глузду.
Правила оформлення офісного інтер'єру
Приклад 2. Ділова пані звернулася до дизайнерів і оголосила свої вимоги: Малюнок на шпалерах повинен бути квітковий і скрізь стоять горщики з квітами. Судячи з усього, вона була схиблена на квітах. Дизайнери натякнули, що це буде схоже більше на будуар, ніж на кабінет. Але дама стояла на своєму, доводячи, що це єдиний спосіб створити чудову інтимну атмосферу, що розташовує до розмов по душах. Через півтора місяці мук дизайнер відмовилася вести цей проект.

Але останнім часом радує те, що замовники все частіше прислухаються до порад фахівців і довіряють їх професіоналізму.

1 комментарий:

  1. This is how my partner Wesley Virgin's report starts with this SHOCKING and controversial video.

    Wesley was in the army-and soon after leaving-he revealed hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the CIA and others used to obtain whatever they want.

    THESE are the same secrets many famous people (especially those who "became famous out of nowhere") and top business people used to become wealthy and successful.

    You probably know that you use only 10% of your brain.

    That's really because most of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

    Perhaps this expression has even occurred IN YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head 7 years back, while riding a non-registered, beat-up garbage bucket of a vehicle with a suspended driver's license and $3.20 on his bank card.

    "I'm very fed up with going through life paycheck to paycheck! When will I become successful?"

    You've taken part in those conversations, ain't it so?

    Your own success story is going to start. You need to start believing in YOURSELF.

    UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER

    ОтветитьУдалить