воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Поради дизайнерів по інтер'єру кабінету керівника


Кабінет керівника - це не тільки робоче місце, але й приміщення, де постійно проходять переговори і наради. Тому він є одночасно особистою зоною бізнесмена і соціально значущої зоною, в якій має бути зручно всім присутнім. Крім того, це «обличчя» фірми, за яким судять як про успішність бізнесу, так і психологічній обстановці в колективі. Тому при оформленні приміщення краще пожертвувати особистими смаками заради іміджу підприємства, що набагато важливіше.
Зазвичай давить атмосфера, в якій важко спілкуватися, панує в приміщеннях, що дісталися бізнесменам «у спадок» від радянських часів. Для них характерні стіни, пофарбовані у відтінки зеленого і синього кольору, іменовані в народі «клозетно колорит». Це типово для лікарень, в'язниць та інших громадських установ. Може, тому так складно спілкуватися з працюючими там людьми?

Поради дизайнерів по інтер'єру кабінету керівника
Не варто привносити в інтер'єр офісу занадто багато особистого - відвідувачам буде ніяково під час ділової розмови натикатися поглядом на фотографії ваших дітей і домашніх вихованців, що не тільки відволікає від теми, але і створює враження ненавмисного проникнення у ваше приватне життя. Також не варто надмірно демонструвати відвідувачам свої захоплення - від великої кількості мисливських, рибальських трофеїв або картин кабінет буде більше схожий на музей. Не ставте в своєму кабінеті на стіні колекцію холодної зброї, інакше ніхто не повірить у ваше добродушність. За суворим офісним правилам цілком достатньо пари ефектних експонатів або картин і однієї сімейної фотографії.

Поради дизайнерів по інтер'єру кабінету керівника
Кабінет повинен відображати рід вашої діяльності як бізнесмена. Тому не змушуйте його ангелятами і ляльками, якщо ви торгуєте металоконструкціями. Вони більш доречні в кабінеті завідувача магазином художніх промислів або швейного ательє.
Зрозуміло, що офіс - не будуар і не музей. Але і повністю завішувати стіни діаграмами, графіками та наочною агітацією теж не варто. Не перетворюйте кабінет в бункер, звідки керують військовими діями. Із символів успіху досить одного. Це може бути остання нагорода на виставці або диплом в рамці на стіні. Кожен елемент в оформленні кабінету ретельно продумується, оскільки він несе певне смислове навантаження.

Комментариев нет:

Отправить комментарий